top of page
DATEN EN COVID-19

We kunnen er helaas niet omheen. De nieuwe corona maatregelen treffen ons allemaal. In deze moeilijke tijd willen we er toch voor zorgen dat jullie elkaar nog op een fijne manier kunnen ontmoeten.

We zorgen ervoor dat je je steeds comfortabel voelt door een volledig persoonlijke aanpak. Dit betekent dat de kennismaking altijd gebeurt op 1,5 meter afstand in een goed geventileerde ruimte bij ons op het hoofdkantoor in Antwerpen. Natuurlijk zorgen wij ook voor een lekkere koffie of thee.

 

We bekijken steeds samen met jullie bij welke soort ontmoeting jullie je beiden comfortabel voelen en regelen de ontmoeting volledig afgestemd op jullie voorkeuren. 

AS2A9976_edited.jpg
DE LEUKSTE CORONAPROOF DATES OP EEN RIJTJE
ANTWERPEN
van%2520gogh_edited_edited.jpg
VAN GOGH EXPO

Tot en met Januari is er in de Waagnatie de tentoonstelling Van Gogh The Immersive Experience te zien. Tijdens deze tentoonstelling waan je je in één van zijn bekendste schilderijen. Van Gogh was een romanticus, wie weet bloeit hier de liefde op. 

chocolade-workshop.jpg
CHOCOLATE NATION

Ben je een echte chocolade freak, dan is Chocolate Nation de perfecte date. In dit museum vind je alles over chocolade en de chocolade hoofdstad van de wereld. Mocht dat niet genoeg zijn, kunnen jullie ook meedoen met een chocolade workshop.

koppel-proosten-bier-gulpener.jpg
BIER PROEVERIJ

Samen bier proeven? Bij Het Anker in Mechelen of De Koninck in Antwerpen zit je goed. Naast een bezoekje of rondleiding kun je hier natuurlijk ook een kleine proeverij doen. Misschien helpt dat biertje om het ijs te breken.

Buying%20Flowers_edited.jpg
EXOTISCHE MARKT

Zaterdag vind je  in Antwerpen de exotische markt op het Theaterplein. Naast leuke standjes met allerlei lekkernijen kan hier ook dé lekkerste pannenkoek van Antwerpen vinden samen met een lekker theetje of wijntje. 

OOST-VLAANDEREN
couple%20museum_edited.jpg
KUNSTHAL GENT

De kunsthal in Gent biedt dit najaar verschillende tentoonstellingen, dus voor ieder wat wils. Voor kunstliefhebbers een echte aanrader. Of ook voor diegenen onder ons die hun date iets meer cachet willen geven!

jesienne-chandra_edited.jpg
GENT BRUGSE MEERSEN

Even weg van alle drukte? Geniet samen van de natuur. bij de Gent Brugse Meersen. Je vind er meerdere wandelroutes  terug om te lopen en te fietsen. Omringd door de mooie najaarskleuren springt de vonk misschien wel over.

samen_koken_op_kot_gezond-925x628_edited
KOOKWORKSHOP

Voor een actieve date waarbij je echt moet samenwerken, is Gezond Koken In Gent misschien een leuk idee. In het najaar kun je hier verschillende kookworkshops volgen samen met je date. In Oktober staat er "herfst in een potje" op het menu.

young-couple-jogging-together-and-smilin
BOOTCAMP

Hou je van een sportieve uitdaging? Neem je date dan mee naar een bootcamp. Juist in deze tijd is het goed om in beweging te blijven. In de frisse buitenlucht komen jullie vast tot goede gesprekken én blijven jullie beiden gezond!

WEST VLAANDEREN
1053500x723_1510089431608733.jpg
RODE DOPHEI RESERVAAT

In Brugge bevindt zich het Rode Dopheide reservaat. In dit gebied is de rode dophei te vinden, maar vergis je niet want ze zijn paars van kleur. In deze heidevelden komen jij en je date zeker tot rust. En met de wandelroutes blijven jullie ook nog eens in beweging.

photo-1557619419-b2419974a9e3.jpg
BOWLINN BRUGGE

Als het weer te slecht is om te wandelen, dan is bowlen zeker een optie. Bij BowlInn Brugge kunnen jij en je date de strijd met elkaar aangaan. Wie weet moet je date jou wel trakteren op een drankje. Je ontdekt gegarandeerd hoe goed hij of zij tegen zijn verlies kan.

boottocht-in-brugge_15593_xl_edited.jpg
BOOTTOCHT

Wil je Brugge eens op een andere manier leren kennen? Brugge staat bekend om haar wateren. Een boottocht is dan natuurlijk niet ver gezocht. Tijdens het varen zullen er genoeg dingen te zien zijn om over te praten. Brugge betoverd jullie gegarandeerd beiden.

kookworkshop-2-800x600_edited.jpg
KOOKWORKSHOP

Ook in Kortrijk kun je kookworkshops volgen. Bij de Stuyverij in Kortrijk kun je kiezen uit verschillende gerechten van verschillende keukens. Daar zit zeker wat tussen voor jou en je date. Je leert elkaar al kokend kennen én je ontdekt direct zijn of haar kookskills!

VLAAMS BRABANT
5d5cae341980a0a813b82edb65732549.jpg
SCHAATSEN

Helaas gaan veel winterse activiteiten dit jaar niet door. Om toch wat mee te krijgen van de winterse gezelligheid is schaatsen zeker een geslaagd uitje. Samen vallen en opstaan zal er voor zorgen dat jullie elkaar echt leren kennen. En wist je dat je bij Ijsbaan Leuven ook kunt disco schaatsen? 

a56cde6a87be72c380b228f85751620e.jpg
ALPACA WANDELING

Mocht je een liefde voor dieren hebben, dan is een alpaca wandeling echt iets voor jou. Tussen Brussel en Gent vind je Alpaca Bambrugge. Hier leer je niet alleen elkaar kennen, maar ook deze grappige en eigenwijze dieren, je beleeft gegarandeerd een interessante date! 

photo-1541904563-56c7e766efb3.jpg
KOEBOS LEUVEN

Het Koebos is gelegen naast Leuven en heeft meerdere wandelroutes en  prachtige natuur te bieden. Dit gebied is rijk aan verschillende bloemsoorten. Door het warme najaar zijn er vast nog wel wat gekleurde bloemen te spotten. Laat je betoveren door de natuur en hopelijk ook door je date.

25jxi60c9dwm.jpg
WANDELEN BIJ BRUSSEL

Wil je wat dichter bij Brussel wandelen? Dan zijn de Rotte Gaten een mooi stukje natuur. Laat je niet misleiden door de naam. Dit gebied maakt deel uit van de groene vallei en is echt prachtig. Deze rustige omgeving biedt de kans om tot echt diepe gesprekken te komen en in alle rust je date beter te leren kennen.

LIMBURG
bonsai-expo01%20japan_edited.jpg
DE JAPANSE TUIN

Hasselt heeft de grootste Japanse tuin van Europa. Laat je betoveren door de mooie kleuren en geuren en je meevoeren naar het verre Japan. Wedden dat deze omgeving voor nét iets exotischere gespekken zorgt?

smuk_expo.jpg
MODEMUSEUM HASSELT

Houden jullie allebei van mode? Dan is het modemuseum the place to be. Leer de do's en don'ts op gebied van mode kennen en kom meer te weten over de geschiedenis van de kledij van verschillende volkeren.

IMG_6277.jpg
NATUURGEBIED DE KIEWIT

Natuur gebied "De Kiewit" is gelegen net buiten Hasselt. Ook dit stukje natuur biedt veel wandel- en fietsroutes met wel duizend vijvers. Hier kun je samen gerust nog de laatste zonnestraaltjes meepakken.

image-asset_edited.jpg
BOEREN MARKT

Hou je het graag low key en casual? Dan is een lokale markt altijd een goede keuze. Elke eerste zaterdag van de maand is er de boerenmarkt in Hasselt waar je gegarandeerd lekker kan rondkuieren samen.

bottom of page